Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У віцемера Одеси Павла Вугельмана діагностували COVID-19

У віцемера Одеської міської ради Павла Вугельмана підтвердили COVID-19. Про це повідомив сам Вугельман на сторінці у Facebook.

Він написав, що позитивний результат тесту на коронавірусну інфекцію отримав “днями”. Наразі чоловік знаходиться вдома на самоізоляції. За словами Вугельмана, лікарі оцінюють його стан як “задовільний”.

Кореспонденти Суспільного намагались отримати коментар прессекретарки міськради Наталі Мальцевої, однак вона відмовилась. Лише додала, що віцемер знаходиться на лікарняному.

Нагадаємо, 3 серпня захворювання на COVID-19 діагностували у директора департаменту міського господарства Одеської міської ради Дмитра Жемана.

Раніше, 9 липня інфікування підтвердили у в.о. директора департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олександра Ахмерова. Його дружина наголосила, що посадовець ретельно дотримувався протиепідемічних заходів, завжди носив маску, зберігав дистанцію та не контактував із людьми, які були за кордоном.

Натомість Суспільне знайшло світлини зі святкування дня народження дружини депутата Одеської міської ради Андрія Кісловського. На фото люди, зокрема і Олександр Ахмеров, без масок, обіймаються, та не дотримуються соціальної дистанції.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН