Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині День Незалежності відсвяткували гучним та драйвовим музичним фестивалем

“ШевченкоФест 2.0” – перший південний фестиваль, який поєднує музичні традиції часів Кобзаря та сучасну рок-музику. Сотні херсонців та гостей міста зібралися на площі поблизу ККЗ “Ювілейний, аби разом відсвяткувати 29-річчя української незалежності.

На фестивалі панувала драйвова атмосфера та неймовірна енергетика, яку створили кращі українські рок-гурти.

На прес-конференції, яка відбулася в ТРЦ “Фабрика”, голова облдержадміністрацію Юрій Гусєв висловив сподівання, що “ШевченкоФест” стане традиційним заходом для Херсонської області.

“У нашій області вже вдруге проходить “ШевченкоФест”. Для Херсонщини – це дійсно велика подія. Сподіваюся, що цей фестиваль стане традиційним та щороку збиратиме багато глядачів з усіх куточків нашої країни. “ШевченкоФест” особливий тим, що він пропагує сучасну українську рок-музику та об’єднує людей довкола творчості Кобзаря. Тож бажаю учасникам натхненних виступів, а глядачам неймовірних вражень від цього фестивалю”, – підкреслив очільник Херсонщини.

Так, для гостей фестивалю виступали гурти: Чумацький Шлях, Роллікс, Кімната Гретхен, Бакенбарди, U.A.R, Windmusic та Galsy band, які виконували сучасну рок-музику, поєднану з творчістю Тараса Шевченко.

Крім цього, протягом дня поблизу ККЗ “Ювілейний” працювали фудкорти, повністю адаптовані до умов карантину, пройшов ярмарок майстрів, зліт байкерів та багато іншого.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН