Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат Херсонської обласної ради привітав українців зі святом

Депутат VII скликання Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко привітав зі святом Незалежності України:

Дорогі українці!
24 серпня український народ святкує величне свято – День Незалежності України. 29 років тому ми отримали право самостійно будувати свою країну – про це мріяли десятки поколінь українців, але тільки нам судилося отримати цей важливий в історичному сенсі шанс – бути господарями на своїй багатій та прекрасній українській землі. І ми маємо виправдати надії наших предків, які відстоювали ідею державності. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх тих, хто віддав своє життя в ім’я України…
Будуючи державу сьогодні, ми маємо усвідомлювати відповідальність перед майбутніми поколіннями та творити свою Батьківщину такою, щоб наші діти та онуки могли пишатися нею, живучи у мирі та достатку. І ми впевнені у тому, що нашому суспільству вистачить для цього патріотизму, сили та наснаги.
Шановні співвітчизники!
Разом з колективом ТОВ СП “Злато Таврії” ми вітаємо вас з нашим великим національним святом! Від щирого серця зичимо вам міцного здоров’я, достатку, наснаги в усіх ваших справах та щедрої долі. Нехай впевненість у кращому майбутньому надихає вас на нові звершення в ім’я Соборної Незалежної України.
Слава Україні!
Слава нашим героям!
Слава великому українському народу!
Зі святом Незалежності України!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН