Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Державне підприємство «Палада» вже у вересні отримає замовлення від держави

Про це під час відвідин заводу та після телефонної розмови з заступником міністра оборони Олександром Миронюком повідомив Володимир Зеленський, який перебував в області з робочим візитом.

На заводі Президент України поспілкувався з директором Валерієм Маломаном і працівниками, а також наголосив, що держпідприємства повинні мати державну підтримку й замовлення.

«Все, що дозволить підтримати підприємства та забезпечити роботою людей, – ми підтримуємо», – зазначив Володимир Зеленський.
Отож, до кінця місяця фахівці «Палади» підготують усі необхідні документи для того, щоб уже у вересні підписати контракт про виготовлення трьох причалів.


Варто зазначити, що «Палада» – це високоорганізоване підприємство, яке будує різні за призначенням та вантажопідйомністю доки – від монолітних залізобетонних вантажопідйомністю 400 тонн до композитних вантажопідйомністю понад 30 тис. тонн. Понад 90 доків, споруджених на підприємстві, крім України, успішно працюють у різних державах: Азербайджані, Японії, В’єтнамі, Південній Кореї, Фінляндії, Болгарії, Хорватії, Туреччині, Алжирі, Нігерії тощо.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН