Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні стартує Всеукраїнська акція-автопробіг “Врятуй життя Єві”

В суботу, 22 серпня 2020 року о 11.30 на площі Свободи стартує акція-автопробіг “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ ЄВІ” на підтримку одесита Олега Короленко – який шукає кошти на лікування своєї хворої доньки Єви Короленко.

У Єви рідкісна і важка генетична хвороба – спинально-м’язова атрофія. Батьки збирають кошти по всій України на укол, який врятує дівчинку. Він реально існує, але коштує 2 мільйони доларів! Це дуже велика сума, не підйомна для кожного з нас. Але ж нас в Україні – мільйони! І якщо кожен скинеться хоч по 10 – 20 грн., відмовившись від чашки кави – то він врятує життя малечі.

Задача акції автопробігу – привернути увагу до проблеми Єви, щоб якомога більше людей дізнались про неї і допомогли!

Тож батько Єви – Олег Короленко не опускає руки і їздить по всій Україні, збираючи кошти на порятунок своєї донечки. Вже такі автопробіги відбулись в Одесі – рідному місті Єви, Запоріжжі та Києві.

На черзі Херсон і Миколаїв. Автопробіг у Херсоні стартує з Площі Свободи і планується за таким маршрутом:  Площа Свободи,  в.Університетська до Фабрики,  в.Куліка до Залізничного Вокзалу,  пр.200 років Херсона до пл. 3 штика, пр. Ушакова до набережної,  в. Перекопська до Антонівки.

Збираємось на площі об 11.30, отримаємо інструктаж, паралельно проводимо збір коштів серед херсонців і рушаймо в путь. Далі буде зупинка біля ТРЦ Фабрика із скриньками для збору коштів і подальша поїздка містом. Закликаємо долучитися всіх небайдужих автомобілістів! Просимо інформаційної підтримки всіх небайдужих журналістів!

“Я ХОЧУ ЖИТИ!” – це б сказала Єва, яка ще не вміє говорити. Але ж ми знаємо, що кожен має шанс на щасливе життя: подаруємо його Єві!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН