Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші провели засідання Ради ректорів

Про це повідомляє ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:

Херсонський державний університет має унікальну традицію – спільні обговорення актуальних для нашого вишу питань за участю людей, які свого часу були ректорами ХДУ.

Саме вони переживали разом з університетом різні часи – важкі і не дуже. Тож сьогодні вдруге провели засідання Ради ректорів Херсонського державного університету. Присутні були всі: я, Ю. І. Бєляєв, В. М. Стратонов, О. Є. Ходосовцев.

Ми зібралися, аби обговорити питання підготовки до майбутньої конференції трудового колективу, а також деякі питання структурних та кадрових перетворень у нашому виші. Так, найближчим часом конференції трудових колективів відбудуться на всіх факультетах, але важливі рішення, пов’язані з інтеграцією роботи, стосуються саме наступних:
– історико-юридичного;
– економіки і менеджменту;
– соціально-психологічного.
Вірю, що всі зміни матимуть позитивні результати: структура нашого університету стане більш компактною, а сам виш – більш керованим.

Звісно ж, обговорювати подібні питання та приймати рішення мають колективи факультетів, перш за все викладацький склад і студенти, які входять до складу загальних зборів.

Варто пам’ятати, що процедура об’єднання потребує уважного ставлення до кожного працівника раніше існуючих факультетів, аби вони спокійно увійшли в об’єднані колективи, а їх робота була максимально продуктивною.
Сподіваємося й надалі разом забезпечувати лідерство улюбленого університету на теренах півдня України!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН