Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині 14 працівників міськради захворіли на COVID-19

У 14 працівників Біляївської міської ради підтвердили захворювання на COVID-19. Про це повідомив заступник директора Одеського обласного лабораторного центру МОЗ Сергій Дементєв.

За його словами, наразі лабораторний центр проводить епідрозслідування. А міському голові Біляївки планують направити лист із рекомендацією зупинити діяльності установи на 14 днів.

“Те звернення, яке ми фіксуємо у приватній лабораторії, воно до нас може прийти наступного дня. Тобто, якщо ми сьогодні маємо 14 хворих, то не виключено, що в приватних лабораторіях десь є ще додатковий позитивний результат. Сьогодні ми кажемо, що їх 14, але може бути більше”, – пояснив Сергій Дементєв.

Як розповів Суспільному міський голова Біляївки Михайло Бухтіяров, перший позитивний тест на COVID-19 отримали тиждень тому.

“Захворів один зі співробітників міської ради. Здебільшого захворіли працівники міської ради, які кожного дня приймають людей. Це ті, хто займається пропискою, видачею довідок. Десь проскочив коронавірус”, – поділився Михайло Бухтіяров.

Він додав, що наразі Біляївська міська рада не приймає відвідувачів.

Нагадаємо, міністерство охорони здоров’я опублікувало новий поділ міст за епідемічними зонами. Зокрема місто Біляївка з Одеської області потрапило до “червоної” зони, решта регіону поділилася на “помаранчеві”, “жовті” та “зелені” частини.

До “помаранчевої” зони поширення COVID-19 потрапили Миколаївський та Саратський райони Одещини. Міста Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл та Теплодар, Ананьївський, Арцизький, Березівський, Біляївський, Болградський, Лиманський, Овідіопольський та Савранський райони регіону стали “жовтими”. Решта населених пунктів залишилися в “зеленій” зоні. Новий поділ почне діяти з опівночі 17 серпня та триватиме щонайменше 14 днів.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН