Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина очікує інвестицій від арабських країн для будівництва готелів

Голова Херсонської обласної держадміністрації Юрій Гусєв очікує інвестиції від арабських країн для будівництва готелів високого рівня в області.

«За результатами минулого року більше 4 млн людей приїхали відпочивати на Херсонщину. За даними стільникових операторів ми фіксували, що людина заїхала в область, переночувала мінімум одну ніч і виїхала з території Херсонської області. Це рекордний показник за всі роки незалежності», – сказав глава Херсонської ОДА.

Гусєв також розповів про те, як розвивається інфраструктура в Херсонській області та про інвестиції, які очікуються.

«І ми над цим працюємо – побудувати гарні готелі, гарну транспортну інфраструктуру. Ми очікуємо інвестиції з боку арабських країн для будівництва готелів високого рівня. Ми вже більше 30 ділянок доріг побудували в цьому році. І плануємо зробити рекордну кількість кілометрів капітально відремонтованих доріг, яких ніколи ще в нашій області не було. Це все, звичайно ж, бачать люди і цінують. Тому ми очікуємо, що наступного року ті люди, які приїхали нинішнього, повернуться зі своїми друзями, близькими, рідними, і що Херсонщина стане насправді такою перлиною для відпочинку українців та іноземних туристів», – поділився планами голова Херсонської ОДА.

Укрінформ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН