Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Котельні соціальних об’єктів Таврійська готові до початку опалювального сезону на 90 відсотків

Автономні котельні соціальних об’єктів Таврійська технічно готові до початку нового опалювального сезону на 90%. За даними відділу з питань комунального господарства Таврійського міськвиконкому, на деяких залишились суто косметичні роботи.

В п’ятницю, 14 серпня, спеціаліст виконкому з питань енергозбереження, газифікації та теплозабезпечення Інна Куришко та спеціаліст виконкому Олена Радченко робили косметичний ремонт всередині приміщеня котельної виконкому, де фарбували підлогу та газовні труби зовні.

На Вокзальній, 3А, де займаються спортивні секції, спеціаліст з питань комунального господарства Поліна Мерзлякова і спеціаліст з питань неповнолітніх, сім’ї та молоді, освіти, культури та спорту Ольга Щербаншпаклювали всередині приміщення, де встановлено газовий котел автономного опалення, фарбували труби, вікна та двері.

До першого 1 вересня, а саме до цієї дати соціальні об’єкти сфери відповідальності міськвиконкому повинні бути повністю готовими до опалювального сезону, залишилось підфарбувати ще в котельних дитячої школи мистецтв та амбулаторії № 3.

Нагадаємо, на соціальних об’єктах міста, а саме двох дитячих садочках, дитячій школі мистецтв, Будинку культури, на Вокзальній, 3А, в виконкомі зроблено повірку лічильників електроенергії, перевірку сігналізаторів загазованості приміщення, контурів заземлення, переатестацію вогнегасників.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН