Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соціальні об’єкти Таврійська до опалювального сезону готові

Об’єкти соціально-культурного призначення Таврійська до опалювального сезону готові. Про це повідомляє відділ з питань комунального господарства Таврійського міськвиконкому.

Зокрема, до роботи в опалювальний період підготовлені котельні, які знаходяться на балансі виконкому. Всі вони мають Акти готовності, видані інспекцією Держенергонагляду в Херсонській області.

Нагадаємо, на балансі виконавчого комітету Таврійської міської ради знаходяться 9 котелень з індивідуальним газовим опаленням для обігріву приміщень – в дошкільному навчальному закладі «Джерельце», дитячому садочку «Дзвіночок», міській дитячій школі мистецтв, музеї міста,  амбулаторії № 3, бібліотеці селища Плодове, адмінбудівлі виконкому, приміщенні Ради ветеранів, приміщенні територіальної виборчої комісії, в нежитловому  приміщенні по вул. Вокзальна, 3а.

Заходи з підготовки теплового господарства до роботи в опалювальний період 2019-2020 років, затверджені розпорядженням міського голови № 67-р від 22.04.2019 року, виконані в повному обсязі. В тому числі замінено димові канали на котельні ясла садка «Дзвіночок».

Втім, залишається невизначеною дата початку опалювального сезону. За інформацією завідуючих дошкільними закладами, Новокаховський відділ освіти, до якого відносяться школи та дитсадки Таврійська, виділяє ліміти природнього газу для котелень тільки з 1 листопада.

Що стосується житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (1б будинків, які перебувають в управлінні ОСББ,) та житлово-будівельного кооперативу (ЖБК) міста, то в ОСББ «ЖЕК Франко 1а» відремонтували 30 кв. м покрівлі, замінили двері у під’їзді, в п’яти під’їздах зробили ремонт. В ОСББ «Затишна оселя на  Франка» по вул. Івана Франка, 4а замінили на енергозберігаючі 20 вікон, зробили ремонт міжповерхового перекриття. Поточний ремонт покрівлі зробили і в ОСББ «Таврійська магістраль» (вул. Магістральна, 18). В ОСББ «Азалія» по вул. Гайдара,5 капітально відремонтували ліфт.

Це не враховуючи, що всі об’єднання співвласників пройшли перевірку димових та вентиляційних каналів, очистили дощову каналізацію та ливнестоки, засклили вікна в під’їздах, утеплили фасади, заготовили посипочний матеріал (пісок, іншу суміш) на випадок ожеледиці.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН