Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Клуб “Дніпро” разом з уболівальниками відзначив день народження

8 серпня “Дніпро” разом з уболівальниками відзначив день народження клубу першою двосторонньою зустріччю перед закінченням 4-го і початком 5-го сезону. “Щуки” і збірна Ю20, зміксовані в дві команди за ланками, розділилися на “синіх” і “жовтих”.
Який же день народження без друзів?Слова вітання вболівальникам та урочисте вкидання від Валентина Суха, директора Херсонського фахового спортивного коледжу. На трибунах – сім’ї в масках, всі вболівальники після температурного скринінгу. Фан-сектор – з продезінфікованими барабаном і мегафоном.
Який же день народження без друзів?“Сині” стартують у такому складі: у воротах Олег Петров, Декало-Дорофєєв (К), Зайцев-Гасніков-КаракулькоСоня Кей над воротами оберігає чоловіка.
“Жовті”: Олександр Хомутов на останньому рубежі, Білоусов-Ратушний, Жвачкін (К)-Чернишенко-Васілєнков.
Який же день народження без друзів?Уже за кілька хвилин команда в синьому опиняється у меншості (6й польовий), а за хвилину до Микити Коваленка на лаву приєднався Олександр Каракулько. Тільки у повному – Владислав Луговий чипляє суперника ключкою.
Який же день народження без друзів?“Жовті” своїми шансами не скористались.
Який же день народження без друзів?10-та хвилина – знов “сині” у меншості (Артем Целогородцев).
12-та – перше видалення у “жовтих” (Павло Борисов жорстко зустрів суперника, який занадто довго фінтив) – і 1:0. Олексей Зайцев відкриває рахунок.
На 16:00 1:1 Дмитро Чернишенко на п’ятачку переграє голкіпера.
2-й період. 20 секунд і 2:1 – мети досягає кидок Сергія Дорофєєва. Слідують обоюдогострі атаки…
Який же день народження без друзів?13-та хвилина – у “жовтих” порушення (затримка руками) – перша 5-ка “синіх” на льоду, але безрезультатно.
За 4,5 хв. до перерви “сині” у меншості (Микита Кругляков, підніжка). Осада воріт Петрова – і 1:1 – новояворівський “лев” Єген Ратушний на добиванні.
За 1,5 хв. до перерви “жовті” знов у меншості. І 30 секунд чисельної переваги у “синіх” на старті 3-го периоду.
Який же день народження без друзів?
3-й період. 1,5 хвилини гри, і “жовті” знов вчетверьох. У “синіх” на льоду Афанасьєв-Матусевич, Брага-Целогородцев-Ромащенко. Хомутов відбиває атаки…
8-ма хвилина. Сольный прохід Андрія Жвачкіна перериває Петров. 10 хвилин – цифри все ще 2:2.
12-та хвилина – втеча Целогородцева закінчується на користь голкипера. “Жовті” відповідають контратакою, але шайба в ловушці.
Який же день народження без друзів?15-та хвилина – накидання Дорофєєва, передача Каракулька, і Евген Гасніков замикає – 3:2.
За 2 хвилини до сирени “жовті” прискорюються, але справа до кидка не доходить. Стріляє Дорофєєв – Хомутов відбиває. А ось кидок Каракулька за хвилину до завершення основного часу досягає мети – 4:2.
Післяматчеві кидки починала команда у жовтому. Перші два дуети зуміли обвести голкіперів, а потім…Тільки у 10-й серії Сергій Афанасьєв остаточно закрив питання про переможця.
Який же день народження без друзів?Починала команда “жовтих”:
Жвачкін 0:1, Зайцев 1:1
Брага 0:1, Каракулько 1:1
Ю20 1:1, Гасніков 1:1
Ю20 1:1, Луговий 1:1
Чернишенко 1:1, Тимченко 1:1
Білоусов 1:1, Чиканцев 1:1
Панченко 1:1, Ромащенко 1:1
Ратушний 1:1, Кругляков 1:1
Сирченко 1:1, Дорофєєв 1:1
Будько 1:1, Афанасьєв 2:1
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН