Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійники подарували Херсонському дитсадочку № 37 бактерицидний рециркулятор

Команда Ігоря Колихаєва “Нам тут жити” подарувала Херсонському дитсадочку № 37 бактерицидний рециркулятор – апарат для знезараження повітря, про який так давно мріяли вихователі та батьки.

Справа в тому, що цей дошкільний заклад – спеціалізований, призначений для реабілітації діток з ортопедичними порушеннями. За словами директора Тетяни Аббасової, зараз у кожній групі садочка працює бактерицидна лампа. Вбиваючи шкідливі бактерії, вона значно знижує рівень захворюваності на респіраторні інфекції. За власними спостереженнями, протягом трьох років їх використання, показники у дитсадочку покращилися на 20%!


Проте, потужності такої лампи не вистачає для спортивної зали площею 50 квадратних метрів. Удвічі ефективніше працює бактерицидний рециркулятор, розсіюючи ультрафіолетові промені у всі закутки приміщення!


“Там де займаються дітки з особливими потребами, лише дезінфекувати поверхні не достатньо. Важливо знезаражувати й повітря, – ділиться досвідом Тетяна Аббасова, – крім того, ми значно заощаджуємо час на прибирання. Адже заняття з лікувальної фізкультури для різних груп тривають протягом дня, з перервою на 10-15 хвилин. Тепер ми все встигатимемо! Щиро дякую команді Ігоря Колихаєва “Нам тут жити” за такий чудовий подарунок! Для нас це річ першої необхідності, щоб дітки росли здоровими і розвинутими!”

Добро переможе – громадська платформа Юрія Рожкова

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН