Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійники подарували дитячому садочку № 41 м. Херсона газонокосарку

Чиста, доглянута, обкошена територія дитячого закладу – це не лише краса, а й безпека! Передусім, для малечі. Щоб подвір’я 41 садочка завжди було охайним, команда “Нам тут жити” подарувала адміністрації газонокосарку.

Надія Кирпиченко, директор садочка підкреслила користь цього інструмента: “Коли трава коротко підстрижена, значно знижується ризик зустріти кліща. У сухостої ховаються не лише небезпечні комахи, а й собаки, що перескакують через наш слабенький паркан.

Тож, ми регулярно проводимо покіс. Територія двору – досить велика, розрахована на 12 повних груп. А ще маємо футбольне поле, де працюємо з дітьми, відповідно до розробленої й затвердженої освітньої програми. Тут без газонокосарки ніяк не обійтися, а наша старенька, на жаль, не пережила останньої поломки.

Проте, тепер ми не хвилюємось і вдячні підтримці друзів з команди “Нам тут жити” за гарний подарунок для підтримки благоустрою території нашого дошкільного закладу! Просто зараз, за графіком, триває покіс газонів і у нас комфортно та безпечно!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН