Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Таврійськ активно розбудовується

Друга неділя серпня – свято українських будівельників.

Якщо в місті є будівництво, то є розвиток. Такої політики сьогодні дотримуються в Таврійську для вирішення життєво важливих завдань.

Попри труднощі сьогодення місто активно розбудовується, виходить на новий рівень стратегічної перспективи. З огляду на майбутнє в місті будуються об’єкти соціальної інфраструктури – йде масштабна реконструкція міської лікарні, будується загальноміський стадіон, зовнішнє освітлення вулиць тощо. Це означає, що місто живе повноцінним життям і має велику перспективу.

Всі нові об’єкти стануть надбанням всіх мешканців міста і будуть служити їм довгі роки. Саме тому в Таврійську так цінують та поважають будівельників. Прикладом плідної співпраці з будівельними організаціями є багаторічне співробітництво міської влади з «Будівельною компанією ПМП «Віра» та її керівником Аллою Ляховою, яка все життя віддала улюбленій справі. Алла Федорівна – будівельник не тільки за фахом, це її життя і покликання. Таких же, як сама, вона згуртувала і навколо себе – високопрофесійних, старанних, в руках яких робота кипить.

Минуло два роки, як таврійчани отримали чудову, сучасну глядацьку залу в міському Будинку культури, реконструкцію якої робила саме фірма Алли Ляхової. Сьогодні її будівельники працюють над реконструкцією терапевтичного відділення міської лікарні по вул. Каховській, 30, де закінчили зовнішні роботи і приступають до внутрішніх.

В липні в парку залізничників розпочалось «Велике будівництво» загальноміського стадіону. За місяць будівельники підрядної організації Дніпровської фірми ТОВ «Спорт Буд Україна» «спланували» та вирівняли земельну ділянку, на якій з’являться велике футбольне поле з біговими доріжками, роздягальною та іншими інфраструктурними модулями. За словами виконроба будівництва, будівельники вже мають перейти до виборки грунту під бігову доріжку. За технологією бігова доріжка складається з декількох шарів, тому її спочатку заглиблять, щоб мати куди укладати гравійну підставу. Ще більше грунту треба буде зняти під футбольним полем, щоб створити надійну і довговічну основу під його штучне покриття.

Втім, і без цього в місті постійно щось ремонтується або йде реконструкція. В цьому напрямку у міської влади Таврійська багато осяжні плани. Сьогодні ж, готуючись до місцевих виборів, виконком замовив поточний ремонт приміщення міської територіальної комісії на вул. Молодіжній, 33а. Проходить експертизу проект капітального ремонту приміщення по вул. Гайдара, 9, в якому планується після 25 жовтня розташувати відділ освіти Таврійської об’єднаної територіальної громади.

Вітаємо всіх будівельників, які працюють на благо Таврійська і мешканців міста, з професійним святом. Бажаємо масштабних будівництв і стабільного фінансування. Нехай ваша праця приносить тільки радість і достаток, людям – затишок нових осель, а нашому краю – процвітання.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН