Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині проводять рейди щодо легалізації оплати праці та зайнятості населення

При Новотроїцькій райдержадміністрації ефективно працює районна робоча група щодо легалізації оплати праці та зайнятості населення.

31 липня 2020 року відбувся черговий рейд робочої групи щодо легалізації оплати праці та зайнятості населення, метою якого було проведення інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо необхідності дотримання норм чинного законодавства стосовно прав і гарантій найманих працівників.

Під час рейду територією Новомихайлівської, Федорівської та Чкалівської сільських рад було обстежено 12 суб’єктів господарювання, порушень не виявлено.

Кожному із суб’єктів господарювання було роз’яснено норми законодавства з питань оформлення трудових відносин, видів трудових договорів, адміністративної, кримінальної та фінансової відповідальності  за порушення законодавства про працю.

Також роз’яснено найманим працівникам про переваги офіційного працевлаштування та негативні наслідки не задекларованої праці.

Члени робочої групи й надалі перевірятимуть, як дотримується трудове законодавство підприємцями, з тим щоб унеможливити порушення законодавства про працю.

Новотроїцька РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН