Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську розпочато реалізацію проєкту «Чорноморське узбережжя Херсонщини без сміття»

31 липня, у місті Скадовськ розпочато реалізацію проєкту «Чорноморське узбережжя Херсонщини без сміття», що реалізується за кошти Євросоюзу.

День було розпочато із зустрічі з очільниками місцевої влади та екологічним активом. За круглим столом обговорили можливості налагодження сортуванної станції в Скадовську, особливе занепокоєння викликає логіскика на вивіз пластику. Згодом, на набережній міста встановили контейнер для пет-пляшок🦈 «Дельфін-Дмитрик», який одразу після встановлення почав наповнюватися пластиковими пляшками.

Команда #ZWSХерсон роздали відпочиваючим, створений спеціально для цього проєкту, екологічний журнал з цікавими та корисними фактами про Чорне море. На останній сторінці журналу треба було відгадати тематичний кроссворд, за який ввечері можна було отримати приз – безфосфатний пральний порошок. Також для малечі та дорослих о 18.00 годині біля”Дельфіна-Дмитрика” провели вікторину та естафету, де кожен учасник отримував еко призи (миючи засоби без фосфатів, еко-ручки з паперу, паперові соломинки для напоїв).

Сподіваємось, що згодом наші пляжі стануть чистими не лише від пластику, а й від недопалків, соломинок, пакетів, разового посуду та ін.
Дякуємо.

Національний природний парк “Нижньодніпровський”

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН