Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Намагаючись врятувати дітей, на курорті Херсонщини загинув поліцейський

На Херсонщині поліцейський загинув, рятуючи дітей. У свої вихідні співробітник Новокаховського міжрайонного відділу обласного управління поліції охорони поїхав з дружиною відпочити на Арабатську стрілку.

Подружжя встановило намет біля села Стрілкового, й відправилося купатися та загоряти. Аж раптом 33-річний старший сержант побачив, яку групу підлітків на надувних колах хвиля й течія відносять на глибину. Не вагаючись він кинувся їм на допомогу, а слідом – інші дорослі курортники. Підліткам допомогли дістатися берега, і тільки тоді, коли всі більш-менш заспокоїлися, учасники імпровізованої рятувальної операції помітили, що перший, хто поплив по дітей, зник. Його почали теж шукати, і знайшли мертвим.

«Зараз обставини загибелі поліцейського з’ясовує слідство. Родину старшого сержанта, котрий віддав своє життя заради інших, керівництво поліції охорони не залишить без уваги, підтримки й допомоги», – каже прес-офіцер обласного управління поліції охорони Жанна Нечай.

Як правило, героїзм у мирний час – то намагання ціною власного життя чи здоров’я виправити помилку, допущену іншими. Якби батьки підлітків на Арабатці контролювали розваги своїх синів та доньок, і забороняли їм відпливати занадто від пляжу, то й рятувати їх поліцейському не знадобилося. А тонуть у нас завжди через недотримання правил безпеки, чи переоцінку власних фізичних можливостей.

Каховська Зоря

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН