Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок ДТП на Херсонщині загинув чоловік

Сьогодні, близько 12:30 в чергову частину Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в с. Гладківка.

За словами заступника начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Євгена Шаталова, на місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «ВАЗ-2105», виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги, не надав перевагу в русі автомобілю «КАМАЗ» з причепом, внаслідок чого сталося зіткнення. Водій вантажного транспортного засобу намагався уникнути удару. Але йому цього не вдалося і багатотонна автівка повністю переїхала «Жигулі», після чого транспортні засоби з’їхали в кювет.

58-річний водій «ВАЗ-2105» загинув на місці пригоди. Наразі поліцейські встановлюють, знаходився з ним ще хтось в салоні, чи ні. Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяння тяжкого тілесного ушкодження). З метою всебічного та неупередженого розслідування поліція звертається до очевидців пригоди зателефонувати за номером «102». Анонімність гарантується.

Поліція Херсонщини вкотре звертається до водіїв транспортних засобів бути уважними за кермом та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН