Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За порушниками на Херсонщині стежитимуть відеокамери

У Білозерці, Томиній балці та Надеждівці Білозерської селищної ОТГ запроваджують проєкт «Безпечне місто» –  один із соціальних проєктів, котрий реалізується як комплекс інноваційних рішень, що забезпечуватиме відеофіксацію транспортного та пішохідного трафіку та сприятиме виявленню правопорушень.
Камери відеоспостереження встановлюють у зазначених населених пунктах громади, а трансляція з них буде вестись у режимі онлайн на сервери поліції та інспектора з питань громадського порядку селищної ради.

Зі слів селищного голови Антоніни Чередник, вже зараз вирішуються всі організаційні питання, обрано провайдера для підключення мережі інтернет. Загалом буде встановлено 13 відеокамер. Селищна рада в співпраці з поліцією визначилися з локаціями їх розміщення – у найбільш людних місцях населених пунктів. Встановлюються камери за рахунок спонсорської допомоги – майже 500 тисяч гривень – від благодійного фонду підприємця Валерія Кодецького. В перспективі є сподівання, що запровадження відеофіксації насичених рухом ділянок доріг та пішохідних зон сприятиме безпеці та своєчасному виявленню правопорушень у населених пунктах громади, а також їх попередженню.

Ксенія АЛІСОВА. Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН