Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Білозерської громади запроваджують послаблення протиепідемічних заходів

22 травня відбулось засідання комісії ТЕБ та НС селищної ради під головуванням Євгена Шепеля. У засіданні взяли участь керівники дошкільних закладів освіти.

У підсумку комісія вирішила :

  • З метою запобігання поширенню на території Білозерської об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі — COVID-19), продовжити заходи передбачені Постановою КМУ №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», зі змінами з 22 травня 2020 р. до 22 червня 2020 р. на території Білозерської об’єднаної територіальної громади.
  • Запровадити на території Білозерської ОТГ послаблення протиепідемічних заходів

з 22 травня:

– проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше ніж 50 осіб.

– проведення релігійних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 10 кв. метрах площі будівлі, де проводиться релігійний захід;

– регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжнародному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

з 25 травня:

– З метою забезпечення умов визначених вимогами головного державного санітарного лікаря України, керівникам закладів дошкільної освіти розпочати підготовку закладів до прийому здобувачів дошкільної освіти.

– Розглянути питання про відвідування закладів дошкільної освіти здобувачами освіти протягом семи календарних днів за підсумками висновків та рекомендацій робочої групи по проведенню обстежень підприємств, установ, закладів освіти, сфери послуг та торгівлі громадського харчування перевезення пасажирів, закладів розважальної діяльності, культури стосовно діяльності яких встановлено обмеження.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН