Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителям Херсонщини нагадують, що карантин все ще триває

Бериславська міська рада звертає особливу увагу всіх містян та керівників щодо дотримання існуючих карантинних обмежень. На території області все ще триває карантин, хоча із деяким послабленням.

Всі керівники підприємств, установ та організацій міста несуть відповідальність за дотримання заходів безпеки на території своїх закладів. Серед громадян відчувається відсутність ініціативності дотримання карантинних вимог. Після послаблення обмежень, відкриття парків, кафе та спортивних закладів, багато бериславців почали забувати, елементарні правила безпеки. Пам’ятайте, що вихід з карантину – поступовий.

Досі діють основні правила: масковий режим, миття рук та соціальна дистанція.

Нагадуємо мешканцям міста про те, що необхідно користуватися масками, не збиратися великими компаніями, ретельно виконувати гігієнічні вимоги.

Шановні мешканці громади! Виконуйте карантинні вимоги, бережіть своє здоров’я і не наражайте на небезпеку тих, хто поряд з вами. Нагадаємо, що до найбільш вразливої категорії належать літні люди, вагітні жінки, особи з хронічними захворюваннями. Не наражайте їх на небезпеку порушенням карантинних обмежень. Бережіть здоров’я, пише сайт Бериславської міської ради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН