Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Навчальні заклади Нової Каховки закрили на карантин

Вчора в Україні запровадили загальний карантин. Він є превентивним і націлений на попередження зараження коронавірусом.

В Новій Каховці з 12 березня до 3 квітня оголошено карантин у навчальних закладах.

11 березня о 17.00 у Новій Каховці відбулось засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБтаНС), повідомляєOnline НК.     

На комісії було розглянуто інформацію щодо рішень, прийнятих 11 березня на засіданні Кабінету Міністрів, на якому затвердили плани про необхідність вжити заходи через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19. Серед них введення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Карантин також запроваджено в навчальних закладах на три тижні.

В Херсоні 11 березня о 16 годині проходило засідання аналогічної комісії облдержадміністрації, на якому розробили низку заходів на реалізацію рішень Кабінету Міністрів.

В Новій Каховці, враховуючи ситуацію з рівнем захворюваності на ГРВІ, який на 186% перевищив епідпоріг, прийнято рішення про введення карантину по ГРВІ у всіх учбових закладах вищої та середньої освіти в Новокаховській ОТГ.

Дитячі дошкільні заклади, де також відмічається скорочення відвідувань дітей, рішенням міської комісії надано право директорам самостійно визначати кількість груп, які будуть працювати у садочках та яслах у відповідності до їх наповнюваності.

Відміняється проведення усіх масових спортивних та культурних заходів із залученням як дітей, так і дорослих.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН