Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівська громада готується розквітнути (Фото)

У населених пунктах ОТГ активно розпочалося висадження квітів у громадських місцях.

В адміністративному центрі ОТГ – селі Великі Копані –  вже засаджено поле з різноманітних квітів. До його створення долучилися не лише місцеві жителі й підприємці, а й жителі з Олешок, Херсона та Одеси. Вони допомогли посадковим матеріалом, а жителі вулиці 8 Березня с. Великі Копані, працівники КП «Великокопанівське» та сільської ради їх висадили.

Сільський голова Валентина Костенко дякує всім за активність: «Пройшло не так багато часу, як було оголошено про збір посадкового матеріалу квітів для майбутнього “Поля квітів” в селі Великі Копані. І сьогодні хочеться винести слова подяки тим людям, які не на слові, а на ділі допомогли. Це сім’ї Уланових Сергія та Ірини, Лободи Леоніда та Неллі, Недовізій Вадима та Іннеси, Шашкевич Олександра та Олександри, Лобанових Леоніда та Наталі, Лобанових Романа та Оксани, Болгар Романа та Ірини, Кіндри Леоніда та Татяни, Війтика Геннадія, Шейдаєва Ельшада, а також представникам Олешківської міської ради та молодіжної раді, Олені Нечипуренко (м. Херсон), Галині Кореневській (м. Херсон), Любов Іванівні з міста Одеса (на жаль ми не знаємо прізвища, але ця людина подарувала нам три тисячі саджанців хризантеми). Ми дуже вдячні кожному з вас за допомогу, розуміння, за бажання зробити наше село кращим. Збір посадкового матеріалу триває. Нам дуже потрібні ромашки, піони та лілії. Будемо дуже вдячні за кожен кущик. ДЯКУЄМО!»

Не залишилися осторонь і працівники закладів та установ Абрикосівського старостинського округу. У селищі діє акція «Квітуча Абрикосівка», в рамках якої розпочалося озеленення населеного пункту. Тут вже насадили квіти поряд із селищним Будинком культури та біля пошти.

Ініціаторка акції староста селища Любов Тимчак дякує всім, хто вже долучився до ідеї озеленення селища, та закликає абрикосівці бути більш активними: «Сьогодні, 21 липня в центрі селища Абрикосівка працівниками старостинського округу та КП «Великокопанівське» було висаджено саджанці лілій. Гарний настрій та погода сприяли насиченій роботі. Дякуємо за активну участь та гарні ідеї сім’ї Шапуріних Євгену і Дарині, матеріальну допомогу сім’ї Войцеховського Анатолія та Оксани. за подаровані квіти сім’ї Колесника Максима й Ольги. Наша акція “Квітуча Абрикосівка” продовжується і ми з нетерпінням чекаємо побачити ваші квіти на клумбах селища».

Великокопанівська ОТГ все робить для того аби стати квітучою громадою в прямому та переносному сенсі цього слова.

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН