Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському педагогічному коледжі відбулося свято останнього дзвоники

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– У Бериславському фаховому педагогічному коледжі імені В.Ф.Беньковського Херсонського державного університету відбулося чудове свято з приводу завершення навчального року!

На запрошення директора коледжу Андрія Костюка на подію завітала делегація Херсонського державного університету у складі проректорки з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’ї Мальчикової, проректора з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергія Кузнецова та завідувачки кафедри педагогіки, психології й освітнього менеджменту імені проф. Є.Петухова Людмили Пермінової. Вони взяли участь у врученні нагород та подяк кращим студентам та викладачам закладу. І, звичайно, подивилися святковий концерт, підготовлений талановитими дітьми та їх наставниками.

Гарний захід, красиві діти, зворушені викладачі – все це залишиться у пам’яті. А особливо у випускників, які завершують навчання.

Ми щиро сподіваємося, що ще зустрінемося з багатьма студентами коледжу у стінах Херсонського державного університету, де майбутні педагоги зможуть продовжити здобуття освіти. Це вже стало традицією – разом формувати освітянську родину Херсонщини.

Останнім часом наша співпраця зміцніла – з 2018 року коледж увійшов до структури Херсонського державного університету, тому ми зараз всією душею разом з колективом закладу вболіваємо про майбутню траєкторію розвитку випускників.

Студентам бажаю, аби знання, здобуті у коледжі, стали не просто шансом, а гарантією успішного працевлаштування та самореалізації! Завжди вірте в себе, у свої сили, у свою країну! Нехай вам не забракне наполегливості і характеру у досягненні тих висот у житті й професії, які ви визначите для себе. Саме на молодь ми покладаємо великі сподівання. Ви – творці майбутнього!

Тільки вперед! Чекаємо на вас у Херсонському державному університеті!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН