Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Бериславського педколеджу із робочим візитом завітали до Херсонського державного університету

10 вересня 2019 року, актив студентського самоврядування Бериславського педагогічного коледжу разом з директором Маргаритою Климович та керівником гурткової роботи Ігорем Корчагіним завітав з робочим візитом до Херсонського державного університету.

Їх радо зустрів ректор університету, професор, доктор наук, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, заслужений працівник освіти України, депутат восьмого скликання – Олександр Володимирович Співаковський. Програма відвідування для студентів була дуже насиченою, в першу чергу це була розмова з ректором про налаштування студентського загалу на вподобання щодо університету, показати всі його можливості.

Звісно, за один день це не можливо зробити, тому що дуже багато цікавого є в Херсонському державному університеті, але ключові моменти, які цікавлять студентів коледжу вони побачили.

У першу чергу  показали провідну в Україні лабораторію присвячену німецькому педагогу Фрідріху Фребелю. Студенти побачили інтерактивну підлогу, що була відкрита в липні 2019 року, у молоді була змога потренуватися на цій підлозі.

Також  була проведена екскурсія авдиторіями університету, які, звісно, мають сучасне обладнання. Однією з таких авдиторій став коворкінг центр. Всі авдиторії в ХДУ як найкраще зроблені для студентів, для організації їх академічної роботи, для організації дозвілля студентів.

Також студенти завітали до нещодавно відкритого басейну Херсонського державного університету. Приємним подарунком стало те, що ректор університету запевнив, що в Бериславського педколеджу також буде змога випробувати можливості цього басейну.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН