Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, хто став очільником Херсонської міської організації ОПЗЖ (Відео)

Незабаром в Україні стартують виборчі перегони. Підготовку до них вже розпочали різні політичні сили. Зокрема у Херсоні заявили про створення Херсонської міської організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя».

Її головою став відомий херсонський політик Михайло Опанащенко. Новообраний очільник заявив, що прагне розвивати інфраструктуру міста і створювати комфортні умови життя його мешканців.

«Місто потребує порядку, хороших доріг, хороших парків, спортивних закладів. Місто Херсон, на жаль, це все втратило. І нас політики минулого вже переконали в тому, що так і повинно бути. А ми все чекаємо. У нас варіант – або засмучувати Херсон, або чекати далі. Ми обираємо шлях розбудови Херсона», – зазначив новообраний очільник.

Михайло Опанащенко очолив міську організацію ПП “ОПЗЖ” у Херсоні

Спираючись на досвід роботи народного депутата України та успішного керівника підприємств, Михайло Опанащенко заявив що, як очільник, лобіюватиме співпрацю з кваліфікованими фахівцями регіону, які здатні працювати якісно та на результат.

Політик запевнив: «Ми будемо на міському рівні впроваджувати саме цю стратегію і залучати саме тих бізнесменів, ту молодь, яка у своїй галузі довела свою ефективність. Це буде принцип професійності».

Представив колегу очільник регіональної організації Єгор Устинов: «Михайло Володимирович на останніх парламентських виборах був нашим кандидатом по одному з округів у Верховну Раду від Херсонської області. Він давно вже член команди ОПЗЖ. Він не просто людина з вулиці, а людина з величезним досвідом роботи, в минулому – народний депутат України. Людина, яка створила сьогодні масу робочих місць, за яким стоять сотні людей, які працюють і отримують заробітну плату, а з цього всього сплачуються податки. Тобто, це не просто людина якихось слів. Це людина конкретних справ і вчинків».

Юрій Стельмашенко, який посів посаду заступника голови міської організації ОПЗЖ в Херсоні, зазначив наступне: «Той курс, який ми бачимо в місцевому самоврядуванні, який ми бачимо щодня на вулицях міста, кожен день відсутність інфраструктурних проєктів і відсутність інфраструктури в цілому. Він дає, по-перше, роздратування чинним товаришами, які знаходяться біля керма. А друге – це мотивація до дії. Ми націлені на результат».

Кандидатуру Михайла Опанащенка підтримали однопартійці, адже за його плечима управління великими підприємствами, які вдалося зробити успішними навіть у кризові періоди.

«У той час, коли трести будівельні розвалювалися, маючи потужності, механізми, прийшли в нуль, практично до банкрутства. Ми з херсонським підприємством почали практично з чистого аркуша і займаємося зараз будівництвом мостів по всій території України. Потім я очолив асоціацію «Мости України». Моя кандидатура була запропонована і підтримана. Тому я буду працювати для України, працювати для людей», – розповів журналістам Михайло Опанащенко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН