Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївці виступають проти забудівлі в “зеленій зоні” вулиці Леваневців

Жителі Заводського району скаржаться на будівництво, яке розпочалося за адресою Леваневців, 9 на зеленій зоні. Територія огороджена парканом.

Будівельників на території немає. Усередині розміщено будівельний вагончик. Якщо роботи продовжаться, місцевим перекриють шлях до річки.

Детальніше про це дивіться в репортажі кореспондентів Суспільного.

У 2018 році на цій території також розпочинали будівельні роботи. Там зводило будинок Товариство з обмеженою відповідальністю “Еко-житло”. Зараз компанію очолює Тамара Кустова. Номер, за яким ми намагалися зв’язатися з керівницею, не є дійсним. 23 серпня 2018 року миколаївські ветерани та учасники АТО, які були проти будівництва, знесли паркан. Тоді роботи зупинилися.

9 липня за адресою виїжджала комісія в складі співробітників Департаменту внутрішнього фінансового контрою та Управління державного архітектурно-будівельного контролю.

“На цей час документи на підготовчі або будівельні роботи на цьому об’єкті не зареєстровані”, ‒ каже заступник начальника управління Державного архітектурно-будівельного контролю Миколаївської міської ради Олексій Савчук.

Представники комісії радять місцевим жителям фіксувати факти будівельних робіт та звертатися до поліції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН