Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському районі проведуть державну інвентаризацію земельних ділянок

Про проведення державної інвентаризації земельних ділянок на території Генічеського району повідомляється на фейсбук сторінці Генічеської міської ради:

– ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» буде здійснювати погодження меж земельних ділянок суміжних землевласників (землекористувачів) відповідно до графіку, наведеного нижче. Просимо всіх землевласників (землекористувачів) з’явитися для погодження меж земельних ділянок за адресою просп. Миру, 51, м. Генічеськ.
06 липня 2020 р. об 11:00.

У разі відсутності суміжних землекористувачів (землевласників) для погодження документацій, відповідно до Наказу Держкомзему України №376 від 18.05.2010 р. «Про затвердження інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками» зі змінами та доповненнями, межі вважаються погодженими.

З метою отримання правової консультації та додаткової інформації звертайтесь за телефоном: 097-265-48-65 або пишіть на електронну пошту (email): info@unex.kiev.ua

Проведення державної інвентаризації земель відбудеться в межах Привільненської та Чонгарської сільських рад (договір про надання послуг №69 від 09.06.20, укладений з Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області)

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН