Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці допомогли родинам, які перебувають у складних життєвих обставинах

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради – установа, яка організовує і надає соціальні послуги сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Про це розповіли на сторінці Новокаховської міської ради.

У зв’язку з існуючим нині в Україні низьким економічним рівнем життя дуже багато українських сімей потребують допомоги та соціального захисту. Та одним із видів соціальної допомоги є надання гуманітарної допомоги сім’ям вразливих категорій, які являються клієнтами центру.

Завдяки небайдужим громадянам міста до центру систематично надходить гуманітарна допомога у вигляді одягу, взуття, іграшок, засобів гігієни, канцелярського приладдя, речей домашнього вжитку, тощо. У 2019 році 95 родин з’явилися до центру та отримали допомогу, чим покращили свій економічний стан.

Ми знаходимось у постійному пошуку партнерських організацій, які можуть стати ефективною ланкою у ланцюжку допомоги сім’ям у складних життєвих обставинах, адже потреба все ще переважає можливості. А небайдужих людей, як виявилось в нашому місті дуже багато.

Від усього серця дякуємо за виявлену небайдужість і підтримку по відношенню до людей, що потребують допомоги та сподіваємося Ваша підтримка допоможе, хоча б частково, мінімізувати складні життєві обставини. Дякуємо Всім тим, хто надає руку допомоги за покликом серця, творить добро, навіть не чекаючи вдячності.

Не залишайтеся байдужими, та якщо у Вас є бажання допомогти та пожертвувати хоча б для однієї родини речами домашнього вжитку будемо вдячні. Наша адреса: м. Нова Каховка, вул. Новоселівська, буд. 5, тел. 5-37-58.

З вдячністю, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новокаховської міської ради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН