Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Миколаєва привітав містян з державним святом

Вітання з державним святом Днем Конституції від Олександра Сєкевича розмістили у соціальних мережах.

Конституція – це про наші права. Про право на розвиток особистості, повагу до гідності, на свободу, в тому числі свободу думки і слова, на захист своїх економічних і соціальних інтересів, на життя.

Конституція – це про наші обов’язки. Працювати гідно, сплачувати податки, захищати свою країну, свій дім, родину, честь. Не посягати на права і свободи інших. Жити згідно з законами України і своєї совісті.
Конституція – це про те, що громада має права і можливості вирішувати, як їй жити. Громада вибирає тих, кому довіряє свої кошти, плани, майбутнє. Делегує обранцям повноваження і вимагає звіту.
Конституція – це про те, що кожен із нас має можливість брати участь у розбудові своєї країни. І такий самий обов’язок – працювати заради завтрашнього дня. Мабуть, символічно, те, що цього року з Днем Конституції співпадає день молоді. Адже сьогодні в першу чергу молодь впевнено заявляє про своє бажання жити в європейській, сучасній, розвиненій країні. І Конституція дає їм можливість долучатися до державотворення, до розбудови громади – від свого маленького села до всієї України.

Я дуже хочу, щоб кожен із нас мав право, обов’язок і можливість пишатися тим, що є українцем. Починати рух до цього просто: перечитайте Конституцію і дійте.

Зі святами вас, миколаївці! З Днем Конституції! З днем молоді!

https://www.facebook.com/SenkevichNikolaev/videos/306649157171844

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН