Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині померли двоє людей із COVID-19, рівень захворюваності зростає

Двоє людей із діагнозом COVID-19 померли в Одеській області. Це мешканка міста Ананьїв 1956-го року народження та мешканець селища міського типу Таїрове 1965-го року народження, повідомили в пресслужбі Одеської ОДА.

Там зазначили, що порівняно з попереднім, за минулий тиждень рівень захворюваності на COVID-19 у регіоні зріс у 1,7 рази.

Як розповів на своїй сторінці у Facebook очільник Одеської ОДА Максим Куций, епідемічна ситуація в області залишається нестійкою.

Найбільші осередки захворювання залишаються у Подільському районі — 449 людей із COVID-19, Одесі — 301 пацієнт та Болградському районі — 100 людей,пише Суспільне.

Куций зазначив, що на терміновому засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій, вирішили з наступного тижня на Одещині розпочати перевірки пляжів, ринків, закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

Також за його словами, на територіях курортних районів створять рейдові групи, які перевірятимуть дотримання карантинних норм відвідувачами пляжів та баз відпочинку. Він додав, що поліція “жорстко” реагуватиме на порушення санітарних правил.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН