Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Cвято «Прощання зі школою» відбулося у Новій Каховці (Фото)

Cвято «Прощання зі школою» відбулося 17 червня у КЗ «Новокаховська дитяча музична школа». Традиційний випускний вечір, з огляду на карантинні заходи, проходив не у затишній залі, а на квітучому подвірʼї, перед входом до школи.

Щоправда, така вимушена зміна стала дуже доречною – прикрашена живими квітами і зеленню дерев імпровізована сцена ще більше надихала до творчості.

Бадьорими дзвінкими акордами дитячий духовий оркестр закликав на свято і випускників, і їх батьків, та й просто перехожих. Байдужих не залишилось! Були присутні почесні гості – міський голова Володимир Коваленко та завідуюча міським відділом культури і туризму Наталія Зарудна.

Лунали зворушливі промови від династії Ютіних – випускниці Вероніки та її мами Ольги Володимирівни, привітання, побажання, туш при врученні Свідоцтва про закінчення школи, невеличкий концерт – все було!

Так співпало, що в 2020 році Новокаховськадитяча музична школа випустила 20 учнів – яскравих, талановитих, працелюбних, цілеспрямованих, креативних. П’ятеро з них отримали Похвальні листи за відмінні успіхи у навчанні (Дворяшина Анастасія, Демянішена Марʼяна, Марковець Юлія, Ютіна Вероніка, Ющенко Матвій). Випускникам були вручені Грамоти за активну концертну діяльність.

Директор школи Катерина Козлова висловила щиру подяку всім батькам учнів за підтримку, творчий підхід та відповідальне виховання.

Міський голова Володимир Коваленко привітав випускників, батьків та викладачів зі святом, побажав добра, радості та творчої наснаги. За доброю традицією, приємним сюрпризом для випускників стали солодощі та морозиво від міського голови.

 

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН