Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеський фермер «вирощує» томати – без податків

Сьогодні податківці Генічеського управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у форматі операції “Урожай”, провели активну просвітницьку роботу щодо декларування минулорічних доходів із власниками земельних ділянок площею понад 2 га на території с. Олексіївка Генічеського району.

Податківці встановили угіддя генічеського фермера, який залучив до висадки саджанців ранніх томатів 8 найманих працівників без офіційного працевлаштування та сплати відповідних податків та зборів. За підсумками проведеної профілактичної бесіди роботодавцю було встановлено тижневий термін для легального оформлення трудових угод з громадянами на період літніх польових робіт. Також фермеру роз’яснили порядок подання декларації про майновий стан і доходи та запропонували задекларувати минулорічні статки.

У цьогорічних комплексних заходах операції «Урожай» передбачається проведення контрольних заходів за реєстрацією суб’єктів господарювання, зайнятих у сільському господарстві на всіх етапах виробництва, фізичними особами підприємцями та своєчасною сплатою відповідних податків та ЄСВ до бюджету.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН