Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місцеві громади Чаплинського району отримали 117 мільйонів гривень податкових платежів

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі поінформували про податки – лідери, що наповнили місцевий бюджет Чаплинського району протягом січня – вересня 2020 року. Всього з початку року від чаплинських платників до місцевого бюджету надійшло 117 млн гривень податків і зборів. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 18 млн гривень або на 18 відсотків.

Перше місце традиційно займає податок на доходи фізичних осіб. Його надходження склали 73 млн гривень. Це на 11,4 млн гривень більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

На другому місці – плата за землю. З початку року до місцевого бюджету району надійшло майже 20 млн гривень земельного податку та орендної плати, з приростом на 3,4 млн гривень.

На третьому місці лідирує єдиний податок. Обсяг його надходжень склав 17 млн гривень.

Стабільна тенденція збільшення надходжень до місцевого бюджету засвідчує громадянську свідомість чаплинських платників, котрі усвідомлюють важливість забезпечення життєдіяльності місцевих громад за рахунок своєчасної сплати податків та зборів до  місцевих бюджетів.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН