Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для торгівлі на курортах Херсонщини підприємці придбали 350 «акцизних» ліцензій

Як повідомили спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі станом на 12.06.2020 видано 350 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на території курортних селищ нашої області. Торік за цей же період було видано 653 підакцизні ліцензії.

Найбільша кількість діючих ліцензій зареєстровано у Генічеському районі – 210, с. Залізний Порт, с. Приморське – 91, у м. Скадовськ та

смт. Лазурне – 43. Для роздрібної торгівлі підакцизними товарами у с. Хорли Каланчацького району отримано 6 ліцензій.

З початку року від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами місцеві бюджети Херсонщини поповнилися на 107,8 тис. гривень плати за ліцензії.

Нагадуємо: для селищ та сіл Херсонської області вартість ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями становить – 500 гривень на рік

(125 гривень на квартал); на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами – 250 гривень на рік (62,50 гривень на квартал).

Інформація про оформлені, анульовані та призупинені ліцензії розміщується на субсайті територіальних органів ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за посиланням https://kherson.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.

Видача оформлених ліцензій буде здійснюватися після завершення заходів, встановлених Кабінетом Міністрів України. Телефон для довідок (0552) 42-76-94.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН