Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після карантину в яслах-садку оновили матеріально-технічну базу

Вже післязавтра ясла-садок с. Садове зустрічатиме своїх вихованців після карантинної перерви. Тож, тут активно готуються до роботи. А щоб освітньо-виховний процес був якомога якіснішим та урізноманітненим, Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе”, у співпраці з Фундацією “Голландія-Україна” та Благодійним фондом “Мангуст”, попіклувались про матеріально-технічну базу садочка, вручивши інтерактивну дошку та мультимедійний проектор.

Олена Маюк, директор закладу наголосила на актуальності такої допомоги:

“Зараз ХХІ століття і дошкільна освіта, як первинна ланка всього процесу, має бути сучасною, як наші діти! Тепер ми зможемо використовувати нові технології: завантажимо навчальні програми і будемо готувати діток до “Нової української школи”. Завжди краще, коли до слухового сприйняття долучається і здорове. Так дітки набагато краще засвоюватимуть розвиваючий матеріал. Розмістимо мультимедійну систему в актовій залі школи, щоб працювати як із зведеними групами, так і з батьківським колективом.

Дякуємо Юрію Рожкову і за те, що потурбувався про нашу безпеку. Вже неодноразово нам надавав антисептики й мило, а зараз привіз ще й захисні маски, які пошили старші діти-волонтери з ліцеїв Херсонської області. Ми усім вдячні за такі дарунки, вони для нас дуже доречні! 10 червня наші двері знову відкриті для малят, їхнього цікавого і безпечного дозвілля!”

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН