Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Селищу Молодіжному виповнилося 47 років

З подарунками, розвагами, солодощами і аніматорами на свято завітала команда Юрія Рожкова “Добро переможе”. Чудово повеселилися з дітками, привітали всіх учасників бойових дій на Сході, Другої Світової та війни в Афганістані з днем захисника, вручивши їм подарунки. А також випробували на удачу жителів Молодіжного святковою лотереєю. Цього разу найбільше пощастило Тетяні Горецькій – жінка виграла супер-приз від Юрія Рожкова пилосос!

Тепла погода, концерт і подарунки створили неповторну атмосферу свята. Галина Добринчук, депутат селищної ради розповіла, що день народження Молодіжного вже третій рік поспіль організовує Юрій Рожков: “Наші люди його добре знають і поважають. Передусім, за допомогу школі-садочку. І ремонт допоміг зробити, і меблі та телевізор подарував! Я працюю зараз бібліотекарем і постійно бачу підтримку нашої книгозбірні. А ще усім малозабезпеченим жителям допомагає: картоплі, кавунів привезе, одягу за потреби. А якщо людина хвора чи інвалід, привезе й милиці чи візочок. Юрій Рожков дуже добрий і чуйний. Ми від нього вчимося позитиву. Люди змінюються на очах: добрішають, частіше спілкуються між собою, жартують, діляться різними приємностями. Це заряджає!”

Від імені Громадської платформи “Добро переможе” та її лідера Юрія Рожкова ще раз вітаємо Молодіжне та його жителів з річницею! Бажаємо залишатися такими ж енергійними, активними і позитивними, щоб селище розвивалось, а молодь, після здобуття освіти та професії, залюбки поверталась, вкладаючи у рідне селище розум і душу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН