Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт херсонки потрапив до масштабної стартап події

Вони презентуватимуть свої стартапи більш ніж тисячі інвесторів під час WiSE24, яка відбудеться 18-19 червня 6 українок.

Серед них уродженка Херсона Анастасія Романова, співзасновниця та СЕО SEMCS by Mosquito Control, система очищення відкритих територій від комарів.

У жовтні 2019 року стартап Анастасії був серед шести переможців, обраних представляти Україну на CES 2020 у Лас-Вегасі. Того ж місяця SEMCS був обраний EO Business Incubators для 4-місячної програми, керованої наставниками. Отже, одночасно команда була залучена до двох інтенсивних заходів – підготовки до CES та щоденного відвідування інкубатора, разом із виконанням звичайних завдань як компанії. Згідно щорічного огляду ринку, представленого UVCA, Mosquito Control потрапив до ТОП-6 найкращих хардвер-стартапів. Mosquito Control виходить на нові ринки у партнерстві з компаніями з США, Індії, Сінгапура, Ямайки, Пакистану, з якими команда започаткувала співробітництво під час участі на CES 2020, де було встановлено більше 200 контактів з дистриб’юторами, замовниками та компаніями.

Як відомо, WiSE24 продовжуватиметься 24 години та відбудеться з 18 по 19 червня. Загалом, пітчі презентуватимуть 50 стартапів з 10 регіонів світу (США, Азія, Бразилія, Україна тощо). WiSE24 збере більше тисячі світових інвесторів, політиків та бізнес-лідерів. Серед спікерів – співзасновник LinkedIn Рід Гоффман та Міністр цифрових технологій Тайваню Одрі Танг. Подію організовує Women’s Startup Lab – акселератор з Кремнієвої Долини, повідомляє mind.ua.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН