Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, які фестивалі відбудуться в Одесі

Директорка департаменту культури та туризму Одеської міськради Тетяна Маркова розповіла, на які фестивалі можна буде потрапити в місті після послаблення карантину.

У кінці червня збираються організувати виставку квітів та скульптур, які світяться. Захід пройде в парку Савицького.

Фестиваль “Хочу в Одесу”, який зазвичай проходить у кінці червня цього року планують провести з 31 липня по 2 серпня.

Після цього, з 6 по 9 серпня, просто неба в парку імені Шевченка відбудеться книжкова виставка-ярмарок “Зелена хвиля” та Міжнародний Корнійчуковський фестиваль дитячої літератури.

Також, з червня на серпень перенесли Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS-2020. Його планують на 10-23 серпня.

“Ми дуже сподіваємося, що цей фестиваль відбудеться і буде дозволено проведення open air на Потьомкінських сходах при дотриманні всіх протиепідемічних норм”, – зазначила директорка департаменту культури та туризму Одеської міської ради.

За її словами, зарубіжні виконавці, які вже підтвердили свою участь у фестивалі готові їхати особистим автотранспортом або автобусом до Одеси.

На період з 17 по 19 вересня в департаменті культури та туризму, запланували провести музичний фестиваль “Золоті скрипки Одеси”. Одразу після нього, у 20-х числах вересня, на відкритих майданчиках збираються влаштувати традиційний фестиваль Odessa JazzFest.

Щорічний Одеський Міжнародний кінофестиваль вперше планують провести в режимі онлайн з 25 вересня по 3 жовтня 2020 року.

Для цього розробляють спеціальну платформу. Однак, організатори все ж сподіваються, що буде можливо провести традиційний кінопоказ на Потьомкінських сходах під акомпанемент симфонічного оркестру.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН