Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У дитячих садках Таврійська ранок починається з вимірювання температури

Майже два місяці дитячі садочки Таврійська були без вихованців. І ось, з 1 червня вихователі знову кожного ранку зустрічають дітей.

В дошкільному закладі «Дзвіночок» раді закінченню суворого карантину. Всі – діти та персонал дитсадка скучили один за одним.

Але доки триває адаптивний карантин, персонал «Дзвіночка» суворо дотримується рекомендацій МОЗ, розповідає завідуюча дошкільного закладу Юлія Гарькава. Працівникам дитсадка і дітям проводиться обовязковий скринінг температури, яку записують в спеціальний журнал, всі дорослі одягнуті в захисні маски. Кожні дві години підлогу, дверні ручки, всі поверхні та підвіконники миються з дезинфікуючими засобами. З приміщень прибрано килими та м’які іграшки, а самі групи періодично провітрюються.

Дитячі столики розставлені на певній відстані, щоб уникнути близького контакту між дітьми. При цьому вихователі в ігровій формі вчать малечу індивідуальному захисту та соціальній відстані.

Звичайно, каже Юлія Миколаївна, карантин вносить корективи в дошкільне життя, але попри все, колектив дитсадка робить все можливе, аби у дітей було здорове і щасливе  дитинство.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН