Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Кам’янської Січі завітав відомий громадський діяч

Про це розповіла у соцмережах Яна Матвієнко.

Нещодавно відбулася зустріч з відомим українським політиком та громадським діячем, лідером політичної партії Громадський рух «Рідна країна». Народним депутатом IV—VIII скликань, Миколою Володимировичем Томенко. Знайомство відбулося на території відомої на всю країну Кам’янської Січі!

Дякуючи депутату обласної ради Йосипенко Ігорю Васильовичу, зустріч пройшла в дружній, теплій атмосфері, яка залишиться приємною згадкою для нас всіх! Ми дуже вдячні нашим гостям за те, що не шкодували сил і часу, що спланували свій приїзд, та ближче познайомились з історією всім відомої помятки історії, ми висловлюємо надію, що це лише успішний початок співпраці і в майбутньому ми можемо розраховувати на підтримку фонду «Рідна країна»!

Ще хочеться сказати слова подяки представнику Хортиці, директору сектора Кам’янська січ Андрію Лопушинському, людині, яка живе історією козатства, який причудово зміг донести історію цієї місцевості та познайомити з кожною пам’яткою на Січі! Як чудово, що саме на територія нашого села ми зустрічаємо таких поважних людей, великих зусиль та старань, в організації зустрічі, доклав і директор Національного Природного парку «Кам’янська Січ» Скорик Сергій Валентинович, дякуючи йому та його команді краса нашого краю під захистом!

Хочеться окремо подякувати Миколі Томенко за увагу до нас педагогів та наших діточок Новокаїрської ЗПЗСО, подарунки просто чудові. Що може бути кращим за історичну літературу для шкільної бібліотеки, призени для найкращих наших спортсменів, та чудові щорічники для вчителів! Дякую, ми з нетерпінням чекатимемо чергової зустрічі!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН