Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На миколаївських пунктах ЗНО діятиме низка санітарних заходів

У зв’язку з пандемією COVID-19, Міністерство охорони здоров’я України розробило рекомендації щодо проведення незалежного оцінювання в 2020 році. Про зміни, на які очікувати миколаївським випускникам, у програмі “Тема дня” розповіла заступниця директора з науково-педагогічної роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Людмила Трубнікова.

Щоб уникнути скупчення на пунктах проведення атестації, учасники отримають запрошення на конкретний час. На вході до пункту вимірюватимуть температуру тіла. Ті, у кого виявлять температуру 37,2 і вище (за винятком наявності медичної довідки про нереспіраторну хворобу, що супроводжується підвищеною температурою), не будуть допущені до тестування, але зможуть пройти його у додаткову сесію. У приміщеннях усі зобов’язані перебувати в захисних рукавичках та масках. Водночас, кількість пунктів проведення атестації на Миколаївщині залишилась незмінної.

“Мережа залишається сталою. У нас на українську мову максимально задіюється 38 пунктів тестування у восьми районах, округах . Це Первомайський округ, Южноукраїнський округ, Вознесенський, Баштанський, Новобузький, Снігурівський і місто Миколаїв, і ще одне тестування – це лише з української мови і літератури – в Кривому Озері”, – Людмила Трубнікова.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. ЗНО з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики — 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов — 6 липня, з англійської мови — 7 липня, з історії України — 9 липня, з біології — 13 липня, з географії — 15 липня.

Із 4 червня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 29 липня 2020 року. Додаткова сесія ЗНО запланована на 23 липня – 11 серпня.

Повний випуск програми “Тема дня”:

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН