Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі з лікарні зникло тіло новонародженого немовля (Відео)

Одну з сімей міста Енергодар спіткало горе. Чоловік втратив новонароджену донечку, а через деякий час дружину. Коли жінку хотіли поховати разом з дитиною, з’ясувалося, що тіло немовля зникло.

Вагітній Олені раптово стало зле, її доставили до місцевої лікарні. Через декілька годин медики повідомили, що дитинку не вдалося врятувати. Стан породіллі погіршувався. Родичі просили, щоб лікарі дали дозвіл на переведення жінки до обласної лікарні, проте тривалий час дозвіл не давали.

«У дружини потім виявили сепсис, пробиті легені, її підключили до апарату штучного дихання, й потім непрацюючі нирки», – розповідає журналістам ТСН чоловік жінки.

Наступного дня її все-таки доставили обласної лікарні, проте стан був вкрай тяжкий. Після кількох операцій вона осліпла, нирки фактично не працювали. На 43-й день пацієнтка померла.

Коли ж родина хотіла поховати мати та доньку разом – тіло немовляти не знайшли. До того медики запевняли, що тіло дитини знаходиться в морзі. Лікарі лікарні Енергодару відмовляються спілкуватися з журналістами.

Правоохоронці проводять розслідування.

Форпост

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН