Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині презентували першу онлайн-екскурсію місцевими музеями

Тепер у кожного з’явилася реальна можливість заглибитися у музейний світ, не залишаючи власної оселі. Першим під приціл відеокамери потрапив Музей природи, що знаходиться в обласному центрі. Відчуйте себе туристами, залишаючись вдома!

Науково-природничий відділ Херсонського обласного краєзнавчого музею розташований по вулиці Театральній. Основа відділу – унікальна колекція фауни та флори, створена вченим-ентомологом польського походження Й.К. Пачоським.

У музеї працюють декілька експозицій. Тільки тут ви зможете відвідати справжнє «Херсонське сафарі» й за короткий час побувати майже у кожному куточку нашої планети. Далекі гірські вершини та тропічні ліси відкриють для вас небачений світ, де живуть екзотичні тварини. З дитинства мріяли відправитися в експедицію до крижаної Арктики й побачити білих ведмедів? У вас буде така можливість завдяки виставці «Льодовий дивосвіт».

Відвідувачів точно здивує ефектна експозиція «Таємниці Світового океану». Центр виставки – скелет 30-метрового кита, який привезли як подарунок закладу випускники Херсонського морехідного училища.

Білозерська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН