Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У курортних районах Миколаївщини встановили блокпости

У Миколаївській області посилили карантинні обмеження на травневі свята, в курортних районах встановили блокпости та закрили проїзд до прибережної території Чорного моря.

На пляжі в Коблевому людей немає. Не на камеру робітник, який працює на будівництві, розповідає, що з початку карантину люди на пляж не приходять, працює тільки охорона, прибиральники.

Працює блокпост в Рибаківці. Тут також порожній пляж.

Заступник начальника Березанського відділення поліції Олег Дунаєвський говорить, є відповідний документ, який передбачає обмеження пересування, в тому числі автомобільним транспортом, в зонах відпочинку і прибережних зонах на території Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області, крім службової необхідності, в період вихідних та святкових днів – з 30 квітня по 3 травня і з 8 травня по 10 травня.

– Ми заздалегідь з головою ОТГ це питання проговорювали. Було складено список людей, власників баз, які будуть їхати за місцем роботи, та людей, які працюють – це охорона, прибиральники та інші, яким було видано перепустки і згідно з якими ми їх пропускаємо. Іншим громадянам ми рекомендуємо не в’їжджати на територію, щоб не було розповсюдження вірусу. Були люди, ми їм рекомендували не в’їжджати на територію, вони погодились та розвернули свої транспортні засоби та поїхали за місцем мешкання. Конфліктів немає, люди з порозумінням ставляться до нашої роботи, – каже Олег Дунаєвський.

Крім Коблевого та Рибаківки такі блокпости встановлено в Луговому та Морському.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:

Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН