Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську на вул. Молодіжній приступили до будівництва тротуару

На вул. Молодіжній шляховики приступили до будівництва тротуару.

Нагадаємо, минулого тижня в Таврійську розпочався капітальний ремонт дорожного покриття частини вулиці Молодіжної від католицької церкви Непорочного серця Марії до перехрестя з вулицею Незалежності з будівництвом тротуару.

Дорожньо-фрезерною машиною тут було знято старі слої асфальту, тепер підрядник перейшов до планіровки тротуару. Працівники зачищають стару обочину, готуючи під укладку бордюрної плитки, яка буде обрамляти тротуар.

Капітальний ремонт на вулиці Молодіжна ведеться в рамках проекту регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах області, яка розрахована на три роки. В 2020 році заплановано відремонтувати 18 автомобільних доріг, 44 вулиць і доріг комунальної власності, до переліку яких включено вулицю Молодіжну на умовах співфінансування з міського бюджету Таврійська.

За проектом капітального ремонту, розробленим Таврійським міськвиконкомом, передбачається повна заміна асфальтного покриття частини вулиці від католицької церкви Непорочного серця Марії до перехресття з вулицею Незалежності з будівництвом тротуару зі сторони будинку Молодіжна, 33.

Ремонт виконує підрядна організація ТОВ «Інвестиційно-будівельне підприємство «Гарант» (Нова Каховка), яка виграла тендер.

сайт міста Таврійськ 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН