Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівську громаду підприємці забезпечили засобами захисту

Дуже шкода, що на нашу долю випадають такі випробування як епідемія, карантин, безгрошів’я. З іншого боку ця ситуація, є хороша нагода показати людям свої кращі сторони. На території Великокопанівської ОТГ дуже багато підприємців, які намагаються допомогти тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію під час карантину, та і не тільки. Про це повідомляє сільський голова Валентина Костенко.

Засоби індивідуального захисту сьогодні стоять на рівні з продуктами харчування. Маски, антисептики, перчатки – повинні бути у кожного. І не в одиничному екземплярі.

На прохання Великокопанівської сільської ради про надання таких товарів, відкликнулися керівники аптек на території села Великі Копані та ТОВ” Тандем плюс”. Виносимо слова подяки директору ТОВ ” ВІО – ФАРМ” – СИДОРЕНКУ СЕРГІЮ ВІКТОРОВИЧУ ( було надано 50 масок та 20 антисептиків); ФОП СМУРОВІЙ АЛІСІ РОБЕРТІВНІ ( було надано 30 масок, 30 перчаток, 5 антисептиків); ОСТАПЧУКУ ЮРІЮ ЕРІКСОНОВИЧУ – директору ТОВ ” ТАНДЕМ ПЛЮС” ( було надано100 масок). Всі ці товари роздані : працівникам пошти села Великі Копані; колективу дитячого ясла – садка “Ягідка”; медичному персоналу стаціонарного відділення Великокопанівської дільничної лікарні; членам ветеранської організації села Великі Копані; соціальним працівникам Великокопанівської сільської ради. ВЕЛИКИЙ УКЛІН ТИМ ЛЮДЯМ, ЯКІ ПРОТЯГУЮТЬ РУКУ ДОПОМОГИ , ТИМ, ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН