Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині розпочалося Велике дорожнє будівництво (Відео)

У Херсонській області розпочато дорожні роботи у рамках національної програми «Велике будівництво», перший об’єкт – ремонт мостового переходу в районі села Милове, повідомляє Укравтодор.

За амбітним планом Укравтодору в Херсонській області в 2020 році планується оновити близько 160 км доріг державного значення.

Підрядним підприємством ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» здійснюється капітальний ремонт мостового переходу на км 58+594 автомобільній дорозі Т–04–03 Мар’янське — Берислав — /Р-47/:

– на мосту — заміна крайніх балок прогонової будови мосту на нові, забезпечення нормативного габариту проїзду, влаштування нової залізобетонної плити прогонової будови, ремонт опор, проїзної частини та тротуарів;

– на підходах до мосту — повне відновлення всіх конструктивних шарів дорожнього одягу, заміна елементів облаштування та обстановки дороги (дорожніх знаків металевого огородження бар’єрного типу).

Найближчим часом також розпочнеться капітальний ремонт мосту на км 68+433 цієї автомобільної дороги. На даний час ведуться підготовчі роботи.

Ремонт здійснюється без закриття руху транспорту. Рух транспорту здійснюється у реверсивному режимі на ділянці км 58 — км 59.

Окрім цього об’єкту, в 2020 на Херсонщині планується ремонт за такими напрямками:

 М-14 Одеса — Мелітополь— Новоазовськ
 Р-47 Херсон — Генічеськ
 Р-57 Олешки — Гола Пристань — Скадовськ
Т–04–03 Мар’янське — Берислав — /Р-47/

Наголошуємо на тому, що усі роботи виконуються з обов’язковим дотриманням всіх необхідних карантинних заходів: вимірювання лінійним працівникам температури, ретельною обробкою виробничих приміщень дезінфікуючими засобами, забезпеченням доставки необхідних продуктів, предметів першої необхідності тощо.

https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua/videos/668419843940288/?v=668419843940288

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН