Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як вижити в умовах карантину, поділився херсонський аграрій Ігор Йосипенко

Справитися з новими викликами аграріям допомагає спеціальний проект від ПАТ «Аграрний фонд».

– Шановні читачі, агровиробники! В складних умовах карантину ми намагаємось донести якомога більше інформації до українських хліборобів. А саме – як і чим їм може допомогти Аграрний фонд. А найкраще це можуть розказати самі фермери, які вже скористалися нашими програмами, пишуть на сторівнув Аграрного фонду на Фейсбуці.

Ігор Йосипенко  представляє ТОВ «Сільськогосподарське підприємство Злато Таврії», Херсонська область. Він розповів, яким чином співпрацює з фондом і яка в цьому користь:

«В сфері агровиробництва працюю вже близько 20 років. Спочатку надавав фермерам логістично-трейдингові послуги, згодом – у 2004 році – заснував власне фермерське господарство. «Злато Таврії» наразі обробляє близько 9 тис. га землі. Вирощуємо зернову групу – пшеницю м’яких і твердих сортів, ячмінь, соняшник, кукурудзу, ріпак. Окремо хочу зауважити, що ми дуже ретельно підходили до формування команди. Всі ці роки де б і з ким я не знайомився, якщо я відчував, що людина професіонал своєї справи, я завжди запрошував її на роботу в «Злато Таврії». І на сьогодні у нас сформувалась справжня команда професіоналів.

З Аграрним фондом співпрацюємо вже не вперше. Свого часу ми працювали і з іншими державними компаніями, укладаючи форвардні контракти. І хочу зауважити, що в багатьох випадках на паперах умови майже однакові, але результат залежить від того, наскільки злагоджено та професійно працюють люди. Окрема подяка Херсонському регіональному представництву Аграрного фонду за оперативність та професійну співпрацю. Від подачі нами документів до Херсонської філії до відвантаження добрив пройшло трохи більше тижня!

За програмою обміну мінеральних добрив на зерно майбутнього врожаю ми придбали селітру. Договір укладали за аграрною розпискою».

ПАТ Аграрний фонд

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН