Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чим займається Антикризовий штаб Херсонської області

Про роботу Антикризового штабу Херсонської області розповів його координатор Олександр Паливода. 
Він зазначив, що в умовах карантину, підтримка сільськогосподарських аграрних підприємств, бізнесменів, громадських організацій, волонтерів для нашої області є вкрай важливою.
«Задля забезпечення груп ризику населення Херсонщини гуманітарною допомогою, в умовах карантину в області працює Єдиний антикризовий штаб. З початку функціонування штабу жодних бюджетних коштів не було витрачено на закупівлю продовольчої продукції для незахищених верств населення. Зокрема, олія, борошно, пшенична, ячна, перлова крупи, макарони, нут, овочі в асортименті – все це благодійна допомога від аграріїв та бізнесменів Херсонської області», – наголосив Олександр Паливода.
За його словами, у цей складний час для нашої області підприємства активно долучились до участі у вирішенні проблеми забезпечення населення продуктовими наборами. Більшість з них постачає продукцію до штабу, яка підлягає подальшому фасуванню та пакуванню. Допомогу у цьому напрямі надають волонтери, задіяні в роботі штабу.
Він також повідомив, що вміст пакунків харчових наборів залежить від наявної продукції на складі. Тому кожного тижня набір продуктів може змінюватись.
Координатор Єдиного антикризового штабу поінформував, що минулого тижня у пакунках були: борошно, крупи: ячна, перлова, пшенична, олія та нут.
Цього тижня до вмісту харчових наборів буде додано овочі в асортименті.
Продукція продовжує надходити на склад штабу.

«Хочу подякувати всім сільськогосподарським підприємствам, які вже долучились до Єдиного антикризового штабу, за їх допомогу та небайдужість», – резюмував Олександр Паливода.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН